„Az okos ember hasonlít az okos halászhoz, aki kivetette hálóját a tengerbe, és kihúzta a tengerből: tele volt kis halakkal. Talált közöttük az okos halász egy jófajta nagy halat. Bedobta valamennyi kis halat a tengerbe: habozás nélkül a nagy halat választotta.”

                                                                                                                      Tamás evangéliuma

Te is azok közé tartozol, akik – az apokrif irat halászához hasonlóan – már érzik magukban a bátorságot kifogni a nagy halat? Netán azok közé, akik már kifogták, de még nem merik a többit elengedni?  Vagy azok közé, akik cipelve a halat hazafelé, megijednek a súlyától és már legszívesebben visszadobnák?

Mi a te nagy halad?

Talán jól tudod, hogy melyik neked való hal, de alkalmazottként dolgozol egy cégnél, és azt érzed, hogy így csak a kis példányok úszkálnak előtted? Ideje már, hogy teljesen a magad ura legyél?

A magad ura vagy, saját cégedet vezeted, de még azzal küzdesz, hogy vegyél-e fel plusz alkalmazottat? Szeretnél nem te bajlódni minden adminisztrációval, hanem foglalkozni végre a cég építésével, de inkább mégis csinálsz mindent te addig, amíg nem teljesen biztos, hogy ki tudod termelni a plusz bért a cégből?

Munkahelyet szeretnél váltani? Esetleg szakmát is? Szeretnél számok helyett emberekkel foglalkozni, ahol hozzád inkább hasonló emberek dolgoznak egy helyen?

Ahogy pályánk során szakmai tudásunk és képességeink folyamatosan gyarapodnak, az adott feladatkörünk által kínált lehetőségünk túl szűkek lesz. Ilyenkor rendszerint új lehetőségek jönnek velünk szembe, és mi megyünk utána, hogy növekedésünknek teret adjunk. A váltás után egy ideig még „lötyögni fogunk” az új, többnyire tágabb keretekben, mert ez újra fejlődést kíván tőlünk.

Munkakereteink kabátját tehát képességeink növekedésével folyamatosan át kell szabni, úgy, hogy ne frusztráló, hanem motiváló legyen a váltás előtti és utáni intenzív időszak.

Mi a te nagy halad? Fogjuk ki közösen! Vedd a zsákodba és indulj el vele! Kísérni foglak.

vagy foglalj időpontot telefonon: +36 70 3196158