Sokan el sem tudják képzelni azt a terhet, amit azok az emberek cipelnek, akiknek gyereke autizmus spektrum zavarral küzd, akár úgy, hogy nincs sok esély az önálló életre felnőttként sem.

Ezekben a szülőkben máshogy merül fel a karrierút, az életfeladat kérdése. Ha ilyen kihívásokkal küzdesz, máshogy merül fel benned a kérdés, hogy mi is a feladat az életben, hisz az jórészt egyértelmű – a kérdések sokkal inkább a túlélésre, a kihívás értelmére vonatkoznak.

Talán azok közé tartozol, akik érzik, hogy különleges ez a teher és azt is, hogy micsoda örömöket rejt ilyen gyerek szülőjének lenni, aki nem mindennapi módon tudja láttatni a világot. Ha erre a hullámra rá tudsz feküdni, csodákban lehet részed.

Viszont ennek az adottságnak a különlegessége, ez a másik világban élés, az evilági hétköznapokat általában meg is nehezíti. Akár annyira, hogy azt érzed, hogy az elmúlt heted küzdelemadagját „hagyományos családok” egy hónap alatt sem kapják.  Eközben tudod, hogy a rakományodat egy pillanatra nem teheted le, mert elsüllyed. Nem kapcsolódhatsz ki, mint a többi szülő. Neked mindig készültségben kell állnod. Az eredményről való fogalmaid pedig már rég megváltoztak.

A life coaching autizmussal élő gyerekek szüleinek megoldást kínál arra, hogy hogyan lehet élhetővé, ne adj isten élvezhetővé tenni az életet, olyan személyre szabott stratégiákat kialakítva, hogy minél ritkábban süllyedjen a hajónk a kritikus szint alá, biztosítva ezzel az egész család épségét, fejlődési kapacitásának növelését.

A pro bono coaching jelképes óradíjú coaching folyamatot jelent.

vagy foglalj időpontot telefonon: +36 70 3196158