Sok kérdésem volt a már mögöttem álló vezetői tapasztalatom és a vágyott új életszakasz tervei, a váltás kapcsán és szükségét éreztem, hogy ezekre egy szakértő coach segítségével találhassak választ. Edit az első alkalommal megtalálta velem a közös hangot, hamar a lényegnél jártunk és oldottan, őszintén, hatékonyan a legfontosabbakról beszélgettünk. Nem volt kérdés, hogy megtaláltam benne, akit kerestem. Nagyszerű egyensúlyban tartja a bennem lévő gondolatok feltárását, a saját belső válaszaim megtalálására való törekvést és az őszinte külső visszajelzést. Számomra sokat jelent, hogy az üléseken mindig teljes figyelemmel van jelen, nyugalom és derű árad belőle, érzem, hogy a tudásával engem akar segíteni, erősíteni, hogy felfedezve a saját utamat, képes legyek végigmenni rajta. Eleinte gyakran érkeztem kész mondanivalóval, tervekkel, hogy az adott alkalommal mivel foglalkozzunk, de mára beláttam, hogy érdemes teljesen rá bíznom magam. Készül, követ, érzékenyen az adott helyzetre reagál és megdöbbentően tud ráérezni arra, mikor minek van ott a helye és ideje. Minden egyes ülésről úgy jövök el, hogy letisztult bennem valami, hogy előrébb léptem. A legjobb mindebben pedig az, hogy hogy ezek a tanulságok bennem alakulnak ki, amikkel innentől több leszek, amikre önállóan támaszkodhatok a jövőben, mint női vezető.”

 

 

Békefi Anna

cégvezető

Anima Travel

“Már hosszú ideje megfogalmazódott bennem a munkahely váltás gondolata. Viszont nem tudtam, hogy merre induljak el a megvalósítás útján és tartottam az ismeretlentől. Ekkor találkoztam Edittel, aki megmutatta a „hogyan”-t. Kidolgoztuk a folyamatot és azokat a lépéseket, melyek elvezettek ahhoz, hogy biztonságban és bátrán álljak a helyzet elé. Így motiváló lett a váltás előtti, és utáni időszak is.

A közös munka során Edit segített, hogy tisztábban lássam magamat. Erős támasz volt, hogy legyen erőm végigmenni az úton. A személyre szabott program nagyon hatékony és biztonságérzetet ad. Edit gondolatgazdagsága, lényegbevágó kérdései, kedvessége és belső nyugalma minden alkalommal kiemelt a hétköznapok sodrásából. A találkozások alatt elhangzott értékes gondolatok mind tükröt tartanak magunk elé és elgondolkodtatnak.

Közös munkánk alatt jobban megismertem magamat és azt, hogy hasonló helyzetben milyen szempontok szerint érdemes elindulni és menni. Együttműködésünk eredményeként sikeresen váltottam munkahelyet.

Kívánom még sokaknak, hogy ők is fedezzék fel azt a segítséget és tudást, amit Edit nyújtani tud.”

 

Veres Brigitta

Process Coordinator, DHL
“A coaching folyamat nagyon nagy segítséget adott a vezetői tevékenységem magabiztos végrehajtásához. A személyre szabott program, és a négyszemközti beszélgetések lehetőséget biztosítottak a problémák teljes körű megbeszélésére. Balla Edit iránymutatásával sikerült apró részcélokat kitűzni, a feladatokat új nézőpontból vizsgálni, és ezáltal hatékonyabban haladni a célok teljesítése felé. Nagyon hasznosnak találtam az Edit által készített, a találkozók alatt elhangzott gondolatokat tartalmazó emlékeztetőket, ezeket később is szívesen olvasgattam. A vezetői feladatokhoz útravalóul konfliktuskezelési és erőszakmentes kommunikációs tréninget is kaptam, amelyek segítségével mind a munkámban, mind a magánéletemben sokkal magabiztosabbnak érzem magam.”

Petőfi-Tóth Katalin

osztályvezető Országos Atomenergia Hivatal

“A coaching nagyon sokat segített abban, hogy ne csak munkakörömben legyek vezető, hanem higgyek és merjek is az lenni. Mindazonáltal az ülések során arra is alkalmam nyílt, hogy vezetői szerepkörömön keresztül magánemberként is tisztábban lássam magam és legyen erőm végigmenni az úton. Olyan volt, mint életünknek az az ‘elsős tanító nénije’, aki mindig akkor szorította meg a kezünket biztatóan vagy vetett ránk szigorú pillantást, amikor arra a leginkább szükség volt. Köszönet érte.”

Varga Ágnes szociális szakmai igazgatóhelyettes Magyar Vöröskereszt, Budapest Fővárosi Szervezet

” 2011.október elsején valódi cégtörténeti esemény történt vállalatunknál, a Magyar Pénzügyi Közvettő Zrt-nél, megalakult az MPK Hölgyklub. Komoly célkitűzésekkel, egyaránt szolgálva a szakmai fejlődést, karriert, a céltudatos nővé válást az élet minden területén. Az alakuló ülésen Balla Edit volt a meghívott vendégünk. Megjelenésével, megszólalásával azonban nagyon hamar mi magunk váltunk vendéggé. Pillanatok alatt Ő lett a háziasszony, sőt, a “ház asszonya”. Hihetetlen belső nyugalma, derűs békéje, sugárzó nőiessége, gondolatgazdagsága hamar kiemelt mindannyiunkat a hétköznapok rohanásából. Edit képes volt arra, amire a mi sok-sok vállalati rendezvényünk, oktatási programunk vendégelőadói, trénerei közül bizony, nem mindenki: tükröt tartott önmagunk elé, inspirált, tanított, elgondolkodtatott. Közel százan figyeltünk Rá. Szívből kívánom Editnek, hogy praxisa szüntelenül gazdagodjék, mind több és több nő, vezető és nem vezető egyaránt fedezze fel mindazt a tudást, segítséget, amit Edit nyújtani tud. Akkor majd más lesz a világ – bennünk és körülöttünk…

Dr.Fülöpné Böszörményi Alice az MPK Hölgyklub titkára”

“Diplomataként egy külföldi országban dolgoztam, amikor megszületett bennem a karrierváltás gondolata. Ez nem kristálytiszta elképzelésként jelent meg bennem, úgy éreztem magam, mint egy tű a nagy szénakazalban. Nem tudtam, hogy merre induljak a megvalósítás útján és féltem az ismeretlentől. Amikor Edittel találkoztam, arra derítettünk fényt, hogy az új úton való elindulás kulcsa a biztonság érzetem növelése. Kidolgoztuk azokat a lépéseket, amelyek elvezzetek ahhoz, hogy nagyobb biztonságban és bátran álljak a váltás elé. A coaching eredményeként az általam érzékelt köd kitisztult, a gát eltűnt és a célomat meg tudtam valósítani.”

Forgách Kristína volt diplomata

“Középvezetői pályafutásom elején kaptam lehetőséget arra, hogy részt vegyek az Edit által vezetett coaching-ban. Fiatal női vezetőként sok olyan kihívással kellett szembenéznem, amelyre az elején nem is számítottam, és meg kellett birkóznom a vezetés emberi nehézségeivel is. Edit nagyon sok új szempontot tárt fel előttem, pontos és lényegbevágó kérdéseivel orientált arra, hogy magam jöjjek rá a legjobb megoldásokra. Kedves, nyitott személyisége pedig igazán kellemessé tette a munkatalálkozókat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a coachingot, hiszen a munkánkban, a vezetési stílusunkban mindig lehet és kell is fejlődni. Ezáltal lehetünk jobb vezetők és jobb emberek.”

Kovács Beáta csoportvezető

“Kedvelni fogják Editet, akik értékelik a tanult, felkészült, okos embereket. Szakmai alázata és céltudatossága ritka párosítás, különösen abban a világban, amelyben ma élünk. Fiatal nő, aki méltóságot, belső erőt és bölcsességet sugároz, akinek jelenlétében ezért fontosnak érezhetjük önmagunkat és gondolatainkat, vagy akár kérdéseinket, amelyeket vele megosztunk. Különleges karaktervonása, hogy figyelmét teljes odaadással képes partnerére vagy a feladatra összpontosítani.”

Mihalik Judit coaching szakértő, kommunikációs tanácsadó

vagy foglalj időpontot telefonon: +36 70 3196158